دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ترکی المالکی:حمله به تاسیسات نفتی عربستان از خاک یمن نبوده است

سخنگوی ائتلاف متجاوز به یمن مدعی شد که حمله اخیر به پالایشگاه‌های شرکت آرامکو از خاک یمن صورت نگرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 16
کد خبر: ۲۲۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر ،  «ترکی المالکی» سخنگوی ائتلاف سعودی علیه یمن روز دوشنبه در سخنانی درباره حمله آرامکو، اظهارات مقامات یمن درباره حمله پهپادی به دو پالایشگاه «خریص» و «بقیق» از خاک این کشور را رد کرد.

 

به گزارش اسکای نیوز، وی مدعی شد که «نتایج اولیه تحقیقات حکایت از آن دارد که حمله به آرامکو از اراضی یمن انجام نگرفته است».

 

ترکی المالکی در ادامه ادعای خود در این خصوص گفت که «بر اساس تحقیقات صورت گرفته، سلاحی که در حمله به آرامکو استفاده شده، ایرانی است».

 

وی بدون اشاره به جنایت پنج ساله ائتلاف سعودی به یمن و کشتار مردم این کشور، این حمله پهپادی یمنی‌ها را «اقدامی تروریستی» خواند و گفت که «ما این توان را داریم که از تاسیسات مهم خود حفاظت کنیم».

 

سخنگوی ائتلاف متجاوز خاطرنشان کرد که «حمله به آرامکو، امنیت انرژی جهان را و نه فقط عربستان را هدف قرار داده است».

 

نیروهای یمنی اخیرا با استفاده از 10 فروند پهپاد، دو پالایشگاه مهم شرکت آرامکو که بزرگترین شرکت نفتی جهان محسوب می‌شود، هدف قرار دادند.

در پی این حمله، بازار جهانی نفت شوکه شد و قیمت آن حدود 10 درصد افزایش یافت.

 

افزایش قیمت جهانی نفت در حالیست که رئیس جمهور آمریکا بامداد دوشنبه به وقت تهران اعلام کرد که مجوز استفاده از ذخایر استراتژیک نفت این کشور را برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت صادر کرده است.

 

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حساب توئیتری خود نوشت: به خاطر حمله به تاسیسات نفتی عربستان سعودی که ممکن است روی قیمت نفت تاثیر داشته باشد من مجوز استفاده از ذخایر استراتژیک نفت آمریکا را در صورت نیاز صادر کرده‌ام، به اندازه‌ای که بازارها نفت کافی داشته باشند.

ارسال نظر
آخرین اخبار